Politica Confidentialitate

Accesarea SITE-ului implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania DARKOXXO. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru  informarea despre promotii sau despre orice alte promotii .
DARKOXXO se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.
Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de DARKOXXO numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a  trimite clientilor confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul DARKOXXO.RO, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al DARKOXXO prin reteaua interna.
Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
Site-ul DARKOXXO.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul DARKOXXO. In cazul pierderii de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului DARKOXXO.RO, DARKOXXO nu-si asuma nici o responsabilitate.